Webdoc

Logga in

Loginadress

Använd senaste firefox. ladda ner här

För att logga in, starta webbläsaren och skriv in webbplatsens adress, med tillägget /admin.

Adressfält logga in

Logga in

Inloggningsruta WebDoc CMS

1. Fyll i användarnamn och lösenord
  2. Välj språk för verktyget (Svenska standard)
  3. Klicka på knappen logga in
  4. Webbläsaren är kompatibel - använd firefox, safari, chrome för redigering av webbplatsen.
    Adobe flashplayer krävs för att ladda upp dokument bilder mm www.adobe.se
  5. Chatta med oss

Fel lösenord

Fel lösenord

Utelåst

Om du angivit fel lösenord 3 ggr så blir du automatiskt utelåst

Kontakta din administratör, eller använd vår "chatta funktion" så hjälper vi dig.

Utelåst

Vid inloggning kontrolleras behörighet och dina rättigheter.

Kommentarer (0)